On Site Leverans

Till våra kunder i närområdet erbjuder vi leverans på Er arbetsplats. Detta för att optimera och effektivisera Era Kundprojekt. Oftast sker leveranserna samma dag. Vi levererar då med bil som även innehåller ett enkelt sortiment av förbrukningsartiklar, Personskydd och Förnödenheter.  


Påfyllnadsservice

Vi ser till att du får kontroll på lagernivåer med min/max lager genom regelbundna besök och inventeringar. I arbetet hjälps vi åt att utveckla er verksamhet och kan tillhandahålla statistik på era inköp.

Vi kan hjälpa till med att plocka upp leveranser, märka upp och inventera. Om det skulle behövas tar vi även hand om ev. reklamationer och returhantering som ofta är besvärligt och tidsödande.


Omarbetning av standardprodukter

Vi kan vara behjälpliga med omarbetning av en redan existerande standardprodukt. Det kan t.ex. vara en annan ytbehandling, vaxning av rostfri skruv för mindre friktion, en något nedsvarvad skruv o.s.v. Vi har lång erfarenhet av maskinbearbetning och hjälpa till att föreslå lämplig lösning och vi vet vad som är kostnadseffektivt.


Tillverkning av ritningsdetaljer

Om ni behöver ett fästelement som inte finns på marknaden kan vi låta tillverka det åt er utifrån er ritning. Resultatet blir en produkt helt och hållet skräddarsydd för er funktion och produktion. Vi samarbetar med flera professionella maskinbearbetare i regionen.


Lagerhållning / säkerhetslager

Vi kan genom lagerhållning säkerställa att ni alltid får de kritiska artiklarna med korta ledtider. Ni hyr helt enkelt en pallplats hos oss. Vi har lagerhållningen åt er och ni kan göra avrop regelbundet.


Kit packing

Kit förpackning innebär att vi sampackar ett antal artiklar som passar till en viss montering. Förpackningen märks enligt kundens önskemål.


Leveransbox

Som service till våra företagskunder i närområdet har vi en utlämnings box som är tillgänglig  24 timmar om dygnet.

Här kan du hämta dina varor även när företaget är stängt.
Smidigt och enkelt!

Kontakta oss gärna så berättar vi hur du enkelt får tillträde till denna smidiga och kostnadsfria service.


Utveckling av fästelement

Har Ni en ide´ eller vill förbättra nuvarande infästningsmetod kan Ni utnyttja vår utvecklingsavdelning. Vi arbetar med alla förekommande 3D program och kan ta helhetsansvar från ide´ till leverans av fästelement.

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så kontaktar dig så snart som möjligt. Vanligtvis inom 24 timmar.

Hitta till oss

Svensk Fästelement AB Siretorpsvägen 13B
294 39 Sölvesborg

Klicka här för karta

Öppettider

Mån-fre 07:00-16:00

Kontakta oss