Företagets affärsidé är att förse lokal Tillverkande industri och Proffsbyggare med kvalitetsprodukter Billigare, Snabbare och Flexiblare. Detta kommer vi att göra genom butiksförsäljning men även stor fokus på leverans hos kunden. Se vårt tjänsteutbud för andra varianter som kanske passar Er verksamhet bättre.

Produkterna vi marknadsför är primärt Fästelement men i butiken kommer det även finnas batterimaskiner, handverktygverktyg, kap- & sågklingor, skyddshandskar, arbetskläder, skyddsskor och övrig skyddsutrustning. Det vi för tillfället inte har hemma tar vi hem och levererar ofta inom 24 h.

Inom Stålbyggnadsprodukter har vi ett bra grossistnätverk inom Europa och kan erbjuda Stålbyggnadsskruv med certifikat som med största sannolikhet utmanar Era nuvarande priser.

Är Ni intresserad av att veta mer? Ta kontakt med oss, så kommer vi gärna till Er och presenterar våra produkter och tjänster.

Välkomna!

Categories: Nyheter