Nya Samarbeten

Published by Emil on

Denna veckan kan Vi presentera ytterligare tre samarbeten med ledande leverantörer inom förbrukningsprodukter till industrin.

Ejendals

Ejendals är ett svenskt företag som i generationer har specialiserat sig på att utveckla, sälja och marknadsföra högkvalitetsprodukter som skyddar händer och fötter.

Innovation är en stark drivkraft hos oss på Ejendals. Vi levererar kvalitet och kunskap, som i sin tur ökar säkerheten för slutanvändaren. Vi gör detta genom att distribuera världens bästa skydd för händer och fötter och även genom att öka kunskapen för hand- och fotskydd enligt vårt skyddskoncept. Våra produkter och tjänster går hand i hand.

Gunnebo Industrier

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med egen tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Våra produkter är välkända och etablerade på marknaden som premiumprodukter med högsta säkerhet.

Tyrolit

TYROLIT är en av världens ledande tillverkare av bundna slip-, kap, borr- och skärpverktyg och av maskiner till byggindustrin.

TYROLITs produkter slipar, kapar och borrar olika material av olika hårdhet med högteknologi från Tyrolen. Experterna på TYROLIT är kända över hela världen för att klara en mängd olika utmaningar och är uppskattade samarbetspartner vid utveckling av nya och innovativa lösningar.

De innovativa och ekonomiska fördelarna med våra kapskivor visar sig speciellt vid kapning av tunna plåtar och profiler.

TYROLITs utbud av navrondeller uppfyller de allra senaste kraven på lönsamhet, hög spåningseffekt, enkel hantering och en livslängd över genomsnittet.

Categories: Nyheter